Vilodag och träningsplan

rudan
Mitt smultronställe, här försöker jag springa så ofta jag kan

Idag har jag ingen träning inplanerad och efter en hel dag med hemsk huvudvärk (igår) känns vilodag som en mycket bra idé.

Jag har mycket inbokat i kalendern den här veckan och då vet jag att jag behöver träna för att orka med (mig själv) så nu sitter jag uppkrupen i soffan och försöker pussla ihop veckans träning.

Som det ser ut just nu blir veckan som följer, får se om jag lyckas klämma in nåt fler pass men det här känns ändå rätt lagom.

 • Tisdag – morgonlöpning innan jobb
 • Onsdag – rygg och axlar i jobbgymmet
 • Torsdag – vila
 • Fredag – 10 km terräng
 • Lördag – vila
 • Söndag – myslöpning
Vilodag och träningsplan

2 reaktioner på ”Vilodag och träningsplan

 1. Helena FREEDOMtravel skriver:

  Undrar om kommentaren kom fram…?

  Vi har haft ett lååångt träningsuppehåll av olika anledningar (sjukdom, resor, dålig motivation), men jag hoppas att vi ska komma igång snart. Har ett träningsprogram som vi brukar köra hemma 😉
  SV: Tack så jättemycket för jobbtipset, vad snällt! Låter intressant och spännande men vi har inte de kvalifikationer som krävs riktigt… (Har en massa högskoleutbildning, men inom andra områden. Bloggen har varit ett fritidsintresse, även om den börjar bli lite mer än så nu ;)) Vad ska du själv göra då om du ska sluta det här jobbet?

  1. Vad jag kommer göra efter det här återstår att se, men jag känner mig rätt klar med resebranschen 😄. Och vad gäller kvalifikationer så tror jag att man kommer långt med erfarenhet och stort kontaktnät. Inte att underskatta! Skicka in en ansökan om det låter intressant.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s