Nya vanor

tulpan
Tulpanerna har inget med texten att göra, men visst är de fina?

 

Nytt år, nya vanor right?

Faktum är att jag blev lite inspirerad av den här artikeln om Mikael som lyckats etablera 40 nya vanor under ett år. Nu har jag kanske inte riktigt tänkt vara så ambitiös men jag har iallafall påbörjat en ny vana, nämligen att äta mellanmål. Den här veckan (måndag och tisdag) har jag alltså lyckats äta mellis varje dag ;). Och idag blev det keso med clementin. Faktiskt väldigt gott.  Nästa vecka kanske jag börjar ta trapporna upp till kontoret?

En annan vana som det inte går sådär jättebra med är antalet träningspass. Jag hade ju bestämt mig för att 20 pass i månaden eller 4 i veckan var ett bra antal men nu har det inte blivit så. Igår och idag är det stängt i jobbgymmet och jag tänker inte ge mig ut och springa när det är isgata ute hur gärna jag än vill.

Jag har alltså inte tränat nånting sedan i lördags och nu börjar det krypa i kroppen på mig, men imorgon har gymmet öppnat igen så då blir det minsann ett pass. Funderar också på att skaffa mig ett kort på Friskis & Svettis, saknar faktiskt att gruppträna. Så vi får se, jag ska ju till Helsinki på fredag så jag vet inte om det blir nåt den här veckan.

Nya vanor

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s