Morgonpromenerat och vardagsplanerat

Dagens promenadstig
Dagens promenadstig

Nu känner jag mig äntligen friskare även om halsontet och huvudvärken ersatts av en enorm mängd snor. Jag går iallafall hellre runt och snörvlar än har ont i huvudet och känner mig mörbultad.

Började dagen med en lång skön skogspromenad med P3-dokumentär i lurarna. Nu har jag ju nästan lyssnat på alla som finns så jag hoppas att det kommer lite nya dokumentärer i höst. De är perfekta för promenader eller långpass. 

Nu ska jag skriva shoppinglista inför veckan, har gjort en plan för vad som ska ätas. Jag är egentligen skitdålig på att planera men när det är kvällsaktiviteter fyra dagar av fem finns det inte så mycket rum för inspiration, då blir det lätt hämtmat eller yoghurt och macka och det har jag ingen lust med. 

Nu hoppas jag bara att jag får hålla mig frisk så jag orkar med vardagstempot också. Har planerat in 6 träningsdagar, och eftersom jag har möjlighet att träna ganska ofta på lunchen känns det helt realistiskt, men jag vill ju gärna få in några skogsrundor och några besök på Nordic Wellness också. Eftersom jag har varit lite risig så tänker jag gå ut ganska lugnt de första passen. Vill inte åka på nån ny förkylning.

Så här ser veckans träningsupplägg ut:

Måndag – lunchträning bröst + rygg (bänkpress, latsdrag, stående och sittande rodd)
Tisdag – 5 km jogg morgon eller lunch, ev spinning på Nordic Wellness 
Onsdag – lunchträning intervaller, kväll – benpass på NW (benpress, knäböj, lårpress, vadpress, curls & extensions i maskin)
Torsdag – Yogafrukost på Kung Carl, backintervaller i Rudan på kvällen
Fredag – vilodag
Lördag – Långpass i Rudan
Söndag – Marklyft, knäböj, bänkpress + mage på NW

Morgonpromenerat och vardagsplanerat

Lämna en kommentar