Dagens svetto och sommarens prestation

svetto

Den som följer mig på instagram kanske har funderat över varför det är så få dagens #svetto nuförtiden. Men ni kan vara lugna, jag har inte lagt träningen på hyllan. Däremot har jag lärt mig något nytt – nämligen att springa utan musik och utan tidtagning.

De senaste månaderna har det blivit en hel del rundor nere i Rudan tillsammans med älsklingen men de flesta av dem har vi faktiskt avverkat både utan runkeeper och musik. Och även om jag fortfarande föredrar att springa till musik när jag springer själv är det en helt ny upplevelse att springa utan musik och bara lyssna på kroppen (och fågelkvittret).

Det bästa av allt är att jag inte längre har en ursäkt att stanna inne om min telefon är urladdad eller hörlurarna ligger på jobbet eftersom jag inte är beroende av dem för att kunna springa.

Den här sommaren har jag alltså lärt mig tre nya saker

  • Springa med sällskap
  • Springa utan musik
  • Springa utan runkeeper

Och eftersom jag inte har haft något behov av att ha med mig telefonen när jag har sprungit har det inte heller blivit lika många #svetto bilder. Men jag lovar bot och bättring och ska försöka posta åtminstone en svettobild i veckan. Cos I know you like it ;).

Dagens svetto och sommarens prestation

En reaktion på ”Dagens svetto och sommarens prestation

  1. I somras sprang jag alltid utan tidtagning och musik. Skönt. Lite svårt att veta hur långt jag sprang dock eftersom jag sprang i okänd terräng. Sällskap har jag också haft men sällskapet springer i lite för sakta takt för mig 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s