Gymbyte?

Röd i ansiktet och eftersvettas efter spinningen

Testade en träningsvecka på Planet Fitness förra veckan och med tanke på att mitt Sats-kort går ut snart så är jag ganska sugen. Själva gymmet är väldigt fräscht, och spinningscyklarna var helt fantastiska!

Däremot gillade jag inte spinninginstruktören på det passet jag testade. Hon var konstig och det blev inte alls nåt flyt i spinningen, jag gillar när passet och musiken går ihop så att man kan använda rytmen att spinna till men så var det inte här. Lite besvikelse alltså. Testade även funktionell träning som var överraskande bra, jag hade t ex träningsvärk i magen i flera dagar efter.

Nu funderar jag starkt på att byta gym ändå dels för att det ligger sjukt nära jobbet och det finns många lunchpass på 30 minuter att välja mellan och dels för att jag inte är så nöjd med Sats längre, på de tider jag hinner träna finns i princip bara bodypump och spinning. Dessutom finns det pool på Planet Fitness, bara en sån sak! Dessutom har man 10% på alla spabehandlingar som medlem…. Ni ser ju vartåt det barkar. Kanske ska teckna medlemsskap redan imorgon?

Gymbyte?

En reaktion på ”Gymbyte?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s