Långfrukost och Londonplanering

Njuter av en extra lång frukost idag. Egentligen var det personalmöte inplanerat men eftersom jag slutar om en vecka (+ några dar) så blev jag entledigad från det. Tiden använder jag till att äta en extra god frukost med extra god müsli och drömma om nästa Londonresa. Sist vi var där var ju i våras och nu börjar Londonsuget kicka in igen. Förhoppningsvis om vi får till det med ledigheter och barnvakt och sådär blir det en liten trip igen i slutet av Oktober.

Varje gång vi åker dit försöker jag se nånting nytt men jag har ju också samlat på mig några favoriter, så vi får se hur det blir nästa gång.

Jag har hittat ett Hiltonhotell som hade bra pris när vi ville åka (älskar Hilton, kvalitén på hotell i London kan variera rätt kraftigt men Hilton är alltid bra och har en frukostbuffé to die for).

Det här vill jag inte missa när jag åker till London nästa gång

Pret a manger – på Pret äter jag frukostar, luncher och mellis. 1000 gånger bättre än Starbucks, fräscht, gott och trevligt.

snyggtisha från All saints
snyggtisha från All saints

All Saints Spitalfields – jag älskar deras grafiska t-shirts och har nästan bott i den jag köpte sist vi var där.

på Borough market har de grymma grillspett
på Borough market har de grymma grillspett

Borough market – skulle kunna vara min favoritplats på jorden. Gillar man mat så kan man gå runt där hur länge som helst, gillar man ekologisk mat och pimms behöver man egentligen inte vara nån annanstans.

Det här mobilcaset i trä köpte jag på Spitalfields market
Det här mobilcaset i trä köpte jag på Spitalfields market

Spitalfields market – besökte jag första gången vid vårt förra Londonbesök. Den bästa marknaden enligt min smak. Inte lika mycket krafs, mycket snyggt hantverk och bara lite coolare helt enkelt.

mycket second hand i Camden

Camden – jag gillade inte alls Camden fösta gången jag var där men efter ett tag lär man sig att se bortom skräpet och hitta guldkornen, fast bäst är att undvika marknaden på lördagar.

Långfrukost och Londonplanering

2 reaktioner på ”Långfrukost och Londonplanering

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s