Sushi och dansfilm – hur man tar hand om sig själv…

…när man är sjuklig.

  1. Titta på dansfilmer
  2. Äta Sushi

Varför dansfilmer?

Dansfilmer är förutsägbara  och följer nästan formulär 1A för dansfilmer. Eftersom de är så förutsägbara behöver man inte tänka speciellt mycket utan kan njuta ohämmat av all dans och den söta intrigen och veta att allt kommer sluta riktigt riktigt bra på ett sådär sjunde-himlen-lyckligt sätt.

Intrigen då går i korthet ut på att dansare vill dansa men av olika anledningar hindras från att uppnå sin dröm. Hen får då kämpa för att nå sitt mål.

Någonstans på vägen dyker förstås en kärlekshistoria upp och här brukar en klasskonflikt uppenbara sig – översatt till dansspråk konflikten mellan skolad balett och street dance.

Men kärleken övervinner allt, eller iallafall nästan för fnurror på tråden måste uppstå i en dansfilm, men såklart löser det sig alltid på slutet för en riktig dansfilm får inte sluta illa. Allt blandas såklart med riktigt grymma dansnummer och moves ungefär var 5:e minut.

Och sushi…

Först får man en varm och stärkande soppa – perfekt när man är sjuk. Wasabin rensar både näsa och bihålor (inte snåla) och ingefäran ska ju vara rena förkylningsmedicinen.

Plus att det är gott.

Annonser
Sushi och dansfilm – hur man tar hand om sig själv…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s