Längtar till hösten

Japp, sitter här hemma och har semester och längtar till hösten. Inte för att det på något vis är fel med semester. Jag njuter av turer ner till sjön, altanbygge, rosévin och vår nyinköpta WEBERgrill ;). Fast vädret hade ju förstås kunnat vara roligare och solen hade ju kunnat få visa sig lite oftare om jag fick bestämma.

Men det är inte därför jag längtar till hösten. Faktum är att jag alltid brukar längta till hösten såhär års. Hösten är min absoluta favoritårstid. Det är något med energin som jag gillar. Rastlös som jag är så trivs jag nog bättre med att starta nya projekt och drömma nya visioner än att lulla runt och vara ledig.

I augusti kommer alla tillbaka från sina semestrar och är peppade, kanske beror det på alla höstar man upplevt som barn, med skolstarter och nya skolår, men för mig är hösten verkligen en nystart. Kanske är det så lite extra mycket i år eftersom jag kommer börja på nytt jobb i början av september. Ser otroligt mycket fram emot det och det kommer bli så kul!

Men men, jag har ju några semesterveckor kvar som ska fyllas med badrundor, lite grönan, lite skansen, lite vänner och lite grillning. Så jag börjar den här dagen med en löprunda, förhoppningsvis håller foten.

Längtar till hösten

En reaktion på ”Längtar till hösten

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s